Untitled Document

Behandlinger

 

Hvad er CLAIRVOYANCE?

Clairvoyance er fransk og betyder "at se klart", og det er en udvidet form for sansning. Clairvoyante evner benævnes ofte i folkemunde som synskhed. At give clairvoyance betyder at give personlig rådgivning.

For at forstå, hvordan det kan lade sig gøre at give en clairvoyance, er det nødvendigt at vide, at der rundt om kroppen befinder sig et energifelt, som kaldes auraen. Det er ligeledes nødvendigt at tro på et liv efter døden, altså at tro på reinkarnation.

Energifeltet har flere forskellige opgaver. Det felt som ligger tættest på kroppen, forsyner os med livsenergi, som optages og fordeles til kroppen gennem nogle små roterende hjul, som kaldes energicentre eller chakraer. (se evt. beskrivelsen: "Hvad er healing") Udenpå dette felt er der yderligere et par energifelter, som består af vores tanker og følelser. Her er alt hvad vi har tænkt, følt og oplevet lagret. Det er dette "tanke- og følelsesarkiv", som clairvoyanten er i stand til at kontakte og komme på bølgelængde med. Clairvoyanten bruger 3 af sine energicentre, nemlig hjerte-, hals- og pandecenteret (de psykiske centre) til at skabe denne kontakt. Og det sætter clairvoyanten i stand til at sanse d.v.s. "se, høre, føle og fornemme" fra dette tanke- og følelsesarkiv. Der er derfor, at der kan fortælles om hændelser fra fortiden.

Når det drejer sig om de muligheder, som vi vil møde i fremtiden, eller om råd og vejledning til den situation som vi står i her og nu, så hentes oplysningerne ikke fra tanke- og følelsesarkivet. De hentes fra vores hjælpere, guider eller skytsengle. Det er her troen på reinkarnation kommer ind. Vi har alle nogle hjælpere omkring os, som konstant er parat til at hjælpe og rådgive os. De hjælper både uopfordret og på opfordring. Det sker i form af de impulser, som vi modtager, det som vi kalder vores intuition, eller under meditation eller i drømme. Men det kræver at vi er opmærksomme og lytter efter, hvis vi ønsker denne form for vejledning.

De fleste af os har garanteret prøvet at overhøre disse impulser og i stedet "lade fornuften bestemme", og bagefter har vi ærget os over, at vi ikke fulgte vores første indskydelse.

Clairvoyance er en måde at kontakte disse hjælpere på. Her er den clairvoyante blot mellemled.

Clairvoyance er altså personlig rådgivning. Den clairvoyantes fornemmeste opgave er at videregive så nøjagtigt som muligt, det som ses, høres eller fornemmes. Den clairvoyante skal ikke gætte, fortolke eller have nogen som helst mening om, hvorvidt det der kommer, er godt eller dårligt. Den clairvoyante skal være i stand til at rumme det hele og videregive dette. Kun hvis der kommer noget om død og ulykke, oplyses det ikke. Clairvoyancen handler næsten altid om de problemer, som vi står midt i, samt hvorfor disse er opstået. Der rådgives om, hvilke muligheder, vi har for at løse problemerne. Men det er altid kun muligheder, aldrig endegyldige løsninger. Det er herefter op til os selv at træffe valget. Clairvoyancen får os til at se på os selv og vores situation med nye øjne. Det er en hjælp til at komme videre, når vi føler, at vi er kørt fast.

Når der gives clairvoyance, sidder clairvoyanten overfor den person, som skal have clairvoyance. Det er vigtig at clairvoyanten ingenting ved om personen, da clairvoyanten derved opnår de bedste arbejdsvilkår. Det er fordi, at hjernen i videst muligt omfang skal slåes fra, således det kun er de psykiske centre, der anvendes i forbindelsen med clairvoyancen. Clairvoyanten siger først alt det der kommer af sig selv, og når informationerne stopper, kan personen stille spørgsmål.

 


Untitled Document
Klinikken Livsharmoni, Benzonsvej 5, 2000 Frederiksberg,